Vakbeurs GIFA/THERMPROCESS in Düsseldorf

De vakbeurs GIFA/THERMPROCESS was een doorslaand succes voor Nabertherm. Talrijke klanten en geïnteresseerden kwamen naar onze stand om zich te informeren over onze actuele assortimenten en om samen met onze experts oplossingen te bespreken voor de warmtebehandeling van metalen en voor het smelten en warmhouden in de gieterij en in andere toepassingen.

De bezoekers toonden veel belangstelling voor de interessante concepten voor het veredelen van lichtmetalen die Nabertherm tijdens de beurs presenteerde. Van de voordelige basisuitvoering tot en met de volautomatische veredelingsinstallatie, bestaande uit meerdere ovens, afschrikbaden en transporttechniek, kan een brede scala aan systemen worden aangeboden.

Op de GIFA/THERMPROCESS werden ook ovens voorgesteld voor zeer veeleisende processen die zowel onder niet-brandbare of brandbare gassen als in een vacuüm plaatsvinden en die door de geïnteresseerden zeer goed werden ontvangen. Nabertherm levert op dit gebied kamer- en schacht-retortovens, ook met veiligheidstechniek voor processen met brandbare gassen.