Succesvolle beurs ACHEMA in Frankfurt am Main – presentatie van nieuwe productassortimenten

Tijdens de Achema 2018 in Frankfurt am Main heeft Nabertherm zich weer eens gepresenteerd als progressieve onderneming op het gebied van laboratorium- en analysetechniek. Heel veel klanten hebben onze stand bezocht en lieten zich informeren over de nieuwste laboratorium- en industrieovens.

Nabertherm ontwikkelt niet alleen haar bestaande assortimenten voortdurend door, maar werkt tevens aan nieuwe productfamilies. Zo kon dit jaar voor het eerst een familie compacte moffelovens voor een maximale temperatuur van 1400 °C tegen een aantrekkelijke prijs worden gepresenteerd. De bekende hoogtemperatuurovens met SiC-verwarming werden uitgebreid met een groter model met 16 liter inhoud. Bovendien werd een compacte droogkast met een volume van 30 liter gepresenteerd die de TR-productgroep aanvult met een kleiner model. Bijzondere highlights zijn de nieuwe verassingsovens van de serie L..BO. Ze beschikken over een geïntegreerde naverbranding om de tijdens het proces ontstane organische afvoergassen direct na te verbranden en te reinigen.

Tijdens de beursgesprekken werd de focus ook steeds weer gericht op het feit dat Naberherm bij de productie van haar ovens isolatiematerialen gebruikt die geclassificeerd zijn als niet-kankerverwekkend conform TRGS 905, klasse 1 of 2. Deze wijziging in het assortiment is al twee jaar geleden omgezet. Ook vandaag nog speelt Nabertherm daarmee een technologische voortrekkersrol in de ovenbouw.

Alle vernieuwingen zijn overzichtelijk weergegeven in de nieuwe catalogus 'Laboratorium'.