Succesvolle beurs: CERAMITEC (München); presentatie van de nieuwe productassortimenten

De Ceramitec 2015 bood Nabertherm het ideale platform voor de presentatie van een volledig herzien assortiment. Op de doorgaans goed bezochte beursstand hebben zich veel geïnteresseerde klanten uit de branches kunstkeramiek en technisch keramiek geïnformeerd over de nieuwste oventechniek. Met veel plezier hebben wij hier onze nieuwe gepresenteerd!

Tot de highlights behoorden enerzijds het nieuwe design en de uitgebreide functionaliteit van de brandovens voor de sector Arts & Crafts die in dit segment de grenzen verleggen. Meer over het nieuwe assortiment vindt u per direct in de nieuwe catalogus Arts & Crafts. Anderzijds biedt Nabertherm met haar nieuwe generatie controllers een krachtige besturing met tal van zinvolle functies. Karakteristiek voor de nieuwe controllers is vooral hun eenvoudige programmering (tekstweergaven, taalomschakeling, documentatie via usb, beheer van gebruikersniveaus enz.).

Ook voor de industriële sector werden tal van nieuwe producten voorgesteld. De focus lag hier in het bijzonder op de verschillende veiligheidsconcepten voor het ontbinden en op de nieuwe producten voor thermische en katalytische naverbranding. Ook de industrieovens werden herzien en in een nieuw design gepresenteerd. De catalogus kan per direct via onze website worden gedownload.